Iliescu: În politică un compromis e un lucru necesar, dar compromisul nu înseamnă să te compromiţi

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că formula de guvernare între PSD şi PDL reprezintă un "element diferit", dar că în politică un compromis este un lucru necesar, precizând că "a face compromisuri nu înseamnă însă a te compromite".

31 afișări
Imaginea articolului Iliescu: În politică un compromis e un lucru necesar, dar compromisul nu înseamnă să te compromiţi

Iliescu: În politică un compromis e un lucru necesar (Imagine:Mediafax Foto)

Ion Iliescu a declarat, duminică, după o şedinţă a grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, că în politică compromisul este un lucru necesar şi că sunt situaţii în care trebuie să ştii să faci compromisuri.

"A face compromisuri nu înseamnă însă a te compromite", a spus preşedintele de onoare al PSD.

El a apreciat că această coaliţie PSD-PDL reprezintă un examen pe care speră ca atât partidul pe care îl reprezintă, cât şi grupul parlamentar să îl treacă "cum trebuie", o asemenea coaliţie putând fi benefică în momente dificile.

"E foarte important să fie o guvernare responsabilă şi stabilă, iar dacă vor fi respectate aceste lucruri s-ar putea să dea rezultate", a mai spus Ion Iliescu.

Preşedinţii PSD şi PDL, Mircea Geoană şi Emil Boc, vor semna, duminică seară, Parteneriatul pentru România.

Citeşte şi:

Biroul Permanent Naţional al PSD a avizat Parteneriatul pentru România

Boc: Reprezentarea în Guvern va fi între PDL şi PSD, UDMR va avea secretari de stat

Geoană: Posturile pe care le va primi UDMR reprezintă problema PDL

Marko: Ori vom fi în Guvern, ori vom fi în opoziţie

Băsescu: Pe 22 decembrie avem Guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici