Video Iliescu, sărbătorit la 78 de ani (Video Pro Tv)

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, îşi sărbătoreşte, luni, la biroul său senatorial din strada Atena nr. 11, împlinirea vârstei de 78 de ani.

9 afișări

Iliescu a fost vizitat până la ora transmiterii acestei ştiri de majoritatea liderilor social-democraţi care i-au urat "La mulţi ani!" şi i-au făcut diverse cadouri.

Astfel, preşedintele PSD, Mircea Geoană, i-a adus în dar o carte intitulată sugestiv "În mijlocul furtunii", în timp ce preşedintele Consiliului Naţional al partidului, Adrian Năstase, i-a dăruit lui Iliescu o statuie care reprezintă simbolul înţelepciunii.

Preşedintele de onoare al PSD a fost vizitat şi de către secretarul general, Titus Corlăţean, dar şi de către vicepreşedintele Ion Toma, care i-a adus în dar un ulcior, şi de către Gheorghe Nechita, preşedintele PSD Iaşi.

Iliescu a mai primit de la simpatizanţi un tort imens din fructe de pădure, pe care era aşezată o fotografie a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici