Iliescu: Schimbarea echipei de conducere nu zdruncină un partid ca PSD

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, după o întâlnire în trei cu Mircea Geoană şi Adrian Năstase, la sediul central al partidului, că schimbarea echipei de conducere nu zdruncină un partid ca PSD.

18 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Schimbarea echipei de conducere nu zdruncină un partid ca PSD

Iliescu: Schimbarea echipei de conducere nu zdruncină un partid ca PSD (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Iliescu a opinat că decizia susţinerii lui Mircea Geoană pentru un nou mandat în fruntea PSD este una secundară, el apreciind că social-democraţii nu ar trebui să se concentreze asupra persoanei, ci asupra problemelor de fond.

Preşedintele de onoare al PSD a subliniat ideea că schimbarea echipei de conducere nu zdruncină un partid ca PSD, el fiind de părere că este nevoie de o echipă în fruntea partidului şi nu de o singură persoană.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, s-au întâlnit, vineri, la sediul central al partidului, pentru a purta o discuţie pe teme politice actuale şi pe teme legate de partid.

La ieşirea de la discuţii, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat că social-democraţii care solicită analiza situaţiei din partid nu sunt, automat, opozanţii săi, el precizând că nu i-a reproşat, în întâlnire, lui Năstase declaraţiile şi comentariile din ultimul timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici