Imagine cu un membru al staff-ului de la Palatul Cotroceni, costumat ca un angajat de la ambulanţă

  • Un angajat al Administraţiei Prezidenţiale a apărut îmbrăcat în combinezon de protecţie faţă de Covid-19, în timpul ceremoniei de la Cotroceni.
  • Noii membrii noului Guvern Cîţu au depus jurământul, în prezenţa şefului statului şi a preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului, Orban şi Dragu.
  • În sala de ceremonie, oficialii au purtat măşti de protecţie, inclusiv preşedintele.
  • În schimb, angajatul de la Palatul Cotroceni care dezinfecta pupitrul unde semnau şi jurau credinţă miniştrii era costumat complet, din cap până în picioare.
2885 afișări
Imaginea articolului Imagine cu un membru al staff-ului de la Palatul Cotroceni, costumat ca un angajat de la ambulanţă

Imagine cu un membru al staff-ului de la Palatul Cotroceni costumat ca un angajat de la ambulanţă

O imagine cu un membru al staff-ului îmbrăcat în combinezon de protecţie a fost surprinsă la Cotroceni, la pupitrul pe unde treceau miniştrii.

Angajatul de la Cotroceni, îmbrăcat complet, se îngrijea de dezinfectarea instrumentelor de scris şi a pupitrului, după ce prin faţa lui trecea fiecare membru al Guvernului.

Aşteptăm răspunsul Administraţiei Prezidenţiale de ce era nevoie de măsuri suplimentare de protecţie, în condiţiile în care ceilalţi participanţi în sală, oficiali ai statului, testaţi constant, respectau regulile generale de protecţie. 

Dintre cei prezenţi, unul dintre noii membri ai Guvernului a făcut Covid-19, aşa cum este cazul lui Dan Barna. 

„Vă felicit şi vă doresc mult succes şi multă energie şi ambiţie pentru realizarea tuturor obiectivelor şi proiectelor pe care vi le-aţi propus prin programul de guvernare”, a spus Klaus Iohannis, la depunerea jurământului.

VIDEO 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici