În două luni, Ludovic Orban a făcut deplasări prin ţară egale, în kilometri, cu trei lungimi ale Dunării

  • După starea de urgenţă premierul Ludovic Orban a avut 13 deplasări în ţară
  • În total a reuşit să parcurgă cu maşina circa 8.788 de km
  • Costul doar pentru carburanţi a fost puţin peste 4.000 de lei doar pentru maşina premierului
  • C.P.Tăriceanu: PNL nu scapă nicio ocazie pentru a-şi face campanie
1602 afișări
Imaginea articolului În două luni, Ludovic Orban a făcut deplasări prin ţară egale, în kilometri, cu trei lungimi ale Dunării

În două luni, Ludovic Orban a făcut deplasări prin ţară egale, în kilometri, cu trei lungimi ale Dunării

Nu ştiu cât ai călătorit prin ţară în ultimile două luni, dar premierul Ludovic Orban a fost cam plimbăreţ. Chiar azi este într-o nouă deplasare la Constanţa unde a vizitat portul naval şi Centrala Cernavodă.

În total are la activ 13 vizite prin judeţe. A vizitat şantiere în lucru, fabrici şi uzine, şantiere navale, terminale în aeroport, porturi navale aşa de parcă s-ar afla într-un tur de campanie.

Secretariatul Guvernului spune că prim-ministrul se deplasează cu maşinile Serviciului Protecţie şi Pază de stat, aşa că nici nu au la Secretariat cheltuieli aferente deplasărilor. Estimarea făcută de noi este că Ludovic Orban ar fi cheltuit din banii tăi doar pentru maşina lui circa 4.000 de lei. Suma finală însă trebuie înmulţită cu 5 sau chiar cu 7, pentru că premierul este însoţit de un pluton de bodyguarzi, dar şi miniştri. În total, Ludovic Orban a făcut cu maşina circa 8.788 de km, ceea ce înseamnă cam trei lungimi ale Dunării. 

Călin Popescu Tăriceanu critică aceste vizite ale Guvernului. „Campanie! Că e vorba despre infectaţi sau chiar decedaţi, că e vorba de spitale şi paturi la ATI, PNL îşi trimite candidaţii peste tot!” a scris, pe pagina sa de facebook, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.  

Deplasările premierului      

  1. 15 mai – Sibiu, Sebeş – 840 km
  2. 16 mai - Vama Albiţa – 726 km
  3. 29 mai –  Mureş şi Maramureş  - 1.125 km
  4. 5 iunie – Cernica, judeţul Ilfov – 46 km
  5. 10 iunie – Brăila şi Galaţi – 500 km
  6. 12 iunie – Oradea – 1203 km
  7. 19 iunie – Braşov – 354 km
  8. 20 iunie – Suceava – 1138 km
  9. 26 iunie – judeţul Sălaj – 1064 km 
  10. 30 iunie – Craiova, Piteşti, Judeţul Olt  - 356 km
  11. 10 iulie – Tulcea – 792 km
  12. 18 iulie – Călăraşi – 212 km
  13. 23 iulie – Constanţa – 432 km 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici