Alegeri locale 2020. În prima jumătate de oră au votat aproape 1% din alegători. Ce judeţe conduc la prezenţă

  • În prima jumătate de oră după deschiderea urnelor au votat peste 173.000 de alegători
  • Prezenţa la urne este de 0,95%, conform BEC.
1397 afișări
Imaginea articolului Alegeri locale 2020. În prima jumătate de oră au votat aproape 1% din alegători. Ce judeţe conduc la prezenţă

În prima jumătate de oră au votat aproape 1% dintre alegători. Ce judeţe conduc la prezenţă

În prima jumătate de oră după deschiderea urnelor au votat peste 173.000 de alegători în întreaga ţară, prezenţa la urne fiind de 0,95%.

Pe listele electorale sunt înscrişi 18,295 milioane de alegători, conform BEC.

În mediul urban au votat peste 86.000 de persoane, iar în mediul rural peste 87.000 de persoane.

Printre judeţele fruntale la vot se numără Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, iar Harghita şi Covasna consemnează cele mai reduse procente de prezenţă.

Votarea decurge între orele 7 şi 21 iar alegătorii trebuie să respecte regulile de prevenţie din pandemia COVID. Votantul trebuie să poarte mască cu excepţia momentului în care trebuie să fie identificat de către operatorul de calculator.

Dacă alegătorul are temperatură crescută va vota cu prioritate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici