Incendiu ATI Piatra Neamţ. Nelu Tataru: Sunt şi alte cadre medicale care au suferit arsuri, nu doar medicul de gardă

  • Ministrul Sănătăţii, Nelu Tataru, a declarat, sâmbătă seara, că în afară de medicul de gardă care are arsuri grave mai mai sunt si alte cadre medicale cu arsuri după incendiul de la ATI Piatra Neamţ.
  • Tătaru merge la Piatra Neamţ, apoi la Iaşi
4832 afișări

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat, sâmbătă seara, la Antena 3, că în fara medicului de gardă care are arsuri grave mai sunt şi alte cadre medicale care au suferit răni în urma incendiului de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ.

„Sunt şi alte cadre medicale care au suferit arsuri, nu doar medicul de gardă. Eu sunt în drum spre Piatra Neamţ. De la Piatra Neamţ merg la Iaşi”, a spus Tătaru.

Bilanţul incendiului de la secţia de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Piatra Neamţ se ridică la 10 morţi şi 7 răniţi, între care medicul de gardă care a încercat să îşi salveze pacienţii.

Incendiu la Terapia Intensivă a Spitalului din Piatra Neamţ. UPDATE: 10 persoane decedate. 7 in stare critică

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici