Îndemn la calm în PNL: Să nu ne înfierbântăm prea tare, politic vorbind

Cristian Buşoi, preşedinte PNL Bucureşti, transmite un mesaj către liberali, spunând că e nevoie de calm, deoarece cel mai important obiectiv strategic, şi anume că liberalii sunt o alternativă la PSD, nu a fost deocamdată atins.

789 afișări
Imaginea articolului Îndemn la calm în PNL: Să nu ne înfierbântăm prea tare, politic vorbind

Îndemn la calm în PNL: Să nu ne înfierbântăm prea tare, politic vorbind

"PNL să se concentreze pe moţiunea de cenzură şi pe o direcţie comună cu preşedintele Iohannis. PNL trebuie să arate că poate să fie alternativa la PSD! Acesta este cel mai important obiectiv strategic, care din păcate, până acum nu a fost atins. De aici şi orizontul foarte mare de aşteptare, dar şi tot felul de scenarii politice şi zvonuri despre anumite tensiuni. În PNL este nevoie de calm şi trebuie să revenim la priorităţi. În următoarele luni, prioritatea politică majoră este să dovedim că avem forţa parlamentară să generăm o modificare de guvern pe calea politică, firească", scrie Cristian Buşoi, pe Facebook.

Preşedintele PNL Bucureşti recomandă calm şi un plan pe termen lung.

"Dacă PNL va reuşi să trimită actuala majoritate în Opoziţie, va da cel mai important semnal politic că poate fi o forţă în jurul căruia să se strângă celelalte formaţiuni politice anti-PSD şi societatea civilă. De pe această poziţie, PNL va avea creşterea care să aducă un plus electoral strategic pentru europarlamentare. Este important să nu ne înfierbântăm prea tare, politic vorbind, şi să judecăm cu atenţie fiecare acţiune, tocmai pentru a-i anticipa desfăşurarea şi pentru a avea coerenţă şi suport politic. Nu mai trebuie acţionat de azi pe mâine!", mai spune Cristian Buşoi.

Liberalii vor duce negocieri pentru susţinerea moţiunii de cenzură cu parlamentari din ALDE şi chiar din PSD, care sunt dispuşi să se alăture acestui demers, a afirmat, vineri, în Alba, preşedintele PNL, Ludovic Orban,

Liberalii au anunţat că intenţionează să depună o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă până la finalul acestei sesiuni parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici