Informaţii despre „lista neagră” care circulă în PSD. Codrin Ştefănescu: Ne-a informat un porumbel al pācii/ Dăncilă îl face scenarist

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD şi apropiat al lui Liviu Dragnea, scrie pe Facebook are informaţii potrivit cărora vor urma evaluări şi reevaluări în partid, asta după ce a vorbit despre o listă neagră.

1113 afișări
Imaginea articolului Informaţii despre „lista neagră” care circulă în PSD. Codrin Ştefănescu: Ne-a informat un porumbel al pācii/ Dăncilă îl face scenarist

Informaţii despre „lista neagră” care circulă în PSD. Codrin Ştefănescu: Vom fi evaluaţi şi reevaluaţi. Aşa ne-a informat un porumbel al pācii

"Vom fi evaluati si reevaluati. Asa ne-a informat, in secret, un porumbel al pācii. Doar Pieleanu stie de ce, dar cicā tace mâlc. 😎😎", scrie Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Dăncilă, despre Codrin Ştefănescu: Cred că scenarist i se potrivea. Nu este listă neagră în PSD

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă neagă că ar exista o listă neagră în PSD, aşa cum a spus Codrin Ştefănescu, susţinând că acestuia din urmă i s-ar potrivi meseria de scenarist.

"Nu există o listă neagră în PSD. Îi recomand dlui Stefănescu, cred că şi-a greşit meseria. Cred că scenarist i se potrivea. Acest lucru trebuie să înceteze şi să dăm dovadă de responsabilitate. Afirm încă o dată – nu există o listă neagră în PSD", a spus Viorica Dăncilă, la Brăila..

Codrin Ştefănescu a spus joi că există o listă neagră în PSD, făcând menţiunea că pe ea "sunteţi toţi".

Fostul secretar general al PSD a mai spus că lui Şerban Nicolae i s-au reproşat lucruri fără motiv, la fel cum i se reproşează şi lui Florin Iordache sau altor deputaţi sau senatori PSD.

Ulterior, secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că lista neagră despre care vorbeşte Codrin Ştefănescu, este „o poveste” şi că nimeni nu îl dă pe acesta afară din partid sau pe Cătălin Rădulescu, ori Liviu Pleşoianu.

Comitetul Executiv al PSD a decis, miercuri, să îl suspende din PSD pentru jumătate de an pe primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă, iar pe Şerban Nicolae să îl schimbe din funcţia de lider al senatorilor PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici