Instanţa supremă a respins cererea DNA de preschimbare a termenului din dosarul lui Darius Vâlcov

Magistraţii instanţei supreme au respins cererea procurorilor DNA de preschimbare a termenului din dosarul lui Darius Vâlcov. Astfel, următorul termen în cauza lui Vâlcov va avea loc pe 11 iunie, aşa cum a stabilit iniţial instanţa.

1227 afișări
Imaginea articolului Instanţa supremă a respins cererea DNA de preschimbare a termenului din dosarul lui Darius Vâlcov

Instanţa supremă a respins cererea DNA de preschimbare a termenului din dosarul lui Vâlcov

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au respins, joi, cererea procurorilor DNA de preschimbare a termenului din dosarul lui Darius Vâlcov. În urma deciziei, termenul din cauza în apel a lui Vâlcov va avea loc în data de 11 iunie, aşa cum a fost stabilit de către completul de judecată.

DNA a formulat o cerere similară şi pentru dosarul lui Liviu Dragnea, respinsă, de asemenea, de către Înalta Curte.

Primul termen in apel a avut loc la mijlocul lunii aprilie, când Vâlcov a cerut amânare pentru a-şi angaja avocat.

Pe 8 februarie 2018, fostul ministru al Finanţelor, în prezent consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost condamnat, de instanţa supremă, la opt ani de închisoare, decizia nefiind definitivă.

Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în anul 2015, de către procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici