Întâlnire PNL-UDMR la ora 17.00

O întâlnire între liderii PNL şi UDMR va avea loc, marţi, începând cu ora 17.00, după ce PNL a decis să îl susţină pe liderul PSD Mircea Geoană în al doilea tur al prezidenţialelor, iar conducerea UDMR a hotărât să colaboreze cu liberalii în susţinerea unui candidat pentru Cotroceni.

14 afișări
Imaginea articolului Întâlnire PNL-UDMR la ora 17.00

Întâlnire PNL-UDMR la ora 17.00 (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, după şedinţa Consiliului consultativ al Preşedinţilor Organizaţiilor Teritoriale ale Uniunii, că forul s-au pronunţat în unanimitate pentru o colaborare şi corelare strânsă cu PNL în susţinerea unui candidat la Preşedinţie şi în formarea unei majorităţi.

Întrebat dacă Uniunea îl susţine, ca şi PNL, pe Mircea Geoană în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Marko Bela a declarat că poziţia liberalilor va fi analizată şi în cadrul Consiliului Permanent al organizaţiei, care are loc marţi, dar şi în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii PNL, care va avea loc tot marţi, şi, ulterior, UDMR va putea să ajungă la o concluzie.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, marţi, că PNL a decis să îl susţină pe liderul PSD Mircea Geoană în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, dacă se va negocia şi semna un acord bazat pe principii liberale.

Întâlnirea PNL-UDMR va avea loc la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici