Iohannis, ajuns la BPN în timp ce Orban făcea declaraţii: ”Să-l lăsăm pe Ludovic să-şi facă numărul”

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, liderul în funcţie al PNL, a evitat joi să facă declaraţii înainte de şedinţa Biroului Politic în care se va stabili succesorul său, deoarece atunci când a ajuns la sala de şedinţă Ludovic Orban era cel care făcea declaraţii de presă jurnaliştilor.

34179 afișări
Imaginea articolului Iohannis, ajuns la BPN în timp ce Orban făcea declaraţii: ”Să-l lăsăm pe Ludovic să-şi facă numărul”

Iohannis, ajuns la BPN în timp ce Orban făcea declaraţii: ”Să-l lăsăm pe Ludovic să-şi facă numărul” (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”Să-l lăsăm pe Ludovic să-şi facă numărul”, a spus Iohannis înainte de şedinţa Biroului Politic, în timp ce intra în sala de şedinţă.

În momentul respectiv Ludovic Orban făcea declaraţii de presă jurnaliştilor înaintea de reuniunea PNL.

Şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL în care se va stabili succesorul lui Klaus Iohannis la şefia partidului a început la această oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici