Iohannis i-a primit la Cotroceni pe ambasadorii Irakului, Ciprului şi Ghanei

Preşedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare, pe ambasadorii Irakului, Ciprului şi Ghanei în România.

197 afișări
Imaginea articolului Iohannis i-a primit la Cotroceni pe ambasadorii Irakului, Ciprului şi Ghanei

Iohannis i-a primit la Cotroceni pe ambasadorii Irakului, Ciprului şi Ghanei (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Hussain Taha Hassan Sinjari, ambasadorul agreat al Republicii Irak în România, a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Hussain Taha Hassan Sinjari l-a înlocuit pe Omer Ahmed Karim Berzinji.

Preşedintele l-a primit miercuri pe Dimitris Hatziargyrou, ambasadorul agreat al Republicii Cipru în România, care a înlocuit-o pe Kalliopi Avraam.

De asemenea, Sabah Zita Okaikoi, ambasadorul agreat al Republicii Ghana în România, cu reşedinţa la Praga, care îl înlocuieşte pe Sidney Kwesi Ellis, a fost primită de preşedintele Klaus Iohannis la Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici