Iohannis: Îmi doresc cel puţin zece ani un preşedinte şi un Guvern de dreapta

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat că în această vară a fost reuşit cel mai mare proiect din ultimii ani, "unificarea dreptei", şi că îşi doreşte cel puţin zece ani cu un preşedinte şi un Guvern de dreapta, "ca să punem România pe picioare".

395 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Îmi doresc cel puţin zece ani un preşedinte şi un Guvern de dreapta

Iohannis: Îmi doresc cel puţin zece ani un preşedinte şi un Guvern de dreapta (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai ACL, desfăşurată la Cinema "Florin Piersic", că anul 2014 este anul marilor schimbări în politica românească, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În această vară am reuşit cel mai mare proiect politic din ultimii ani, poate cel mai mare proiect politic de la Revoluţie. Am reuşit unificarea dreptei, fuzionând PDL cu PNL, şi este doar primul rezultat din acest an, pentru că, vă spun, anul 2014 este anul marilor schimbări în politica românească. A început cu marele partid de dreapta şi cred că se va termina cu victoria noastră în noiembrie. Ar fi puţin lucru să înfiinţezi un mare partid pentru a câştiga o dată alegerile. Noi vrem, acum, pentru prima dată, să câştigăm alegerile după care să câştigăm încă multe alte alegeri, pentru că doresc şi sunt convins că şi dumneavoastră, îmi doresc cel puţin zece ani cu un preşedinte de dreapta şi un Guvern de dreapta, ca să punem România pe picioare", a declarat Iohannis.

La manifestare au mai fost prezenţi, printre alţii, deputatul Andreea Paul, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, co-preşedinţii ACL Cluj, Daniel Buda şi Marius Nicoară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici