Iohannis, întrebat dacă îi doreşte mai repede pe liberali la guvernare: Mi-i doresc şi le doresc

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la finalul unui eveniment aniversar al PNL, la care a fost invitat, întrebat dacă şi-i doreşte mai repede pe liberali la guvernare, că ”şi-i doreşte şi le doreşte la guvernare”, adăugând că ”vom vedea” dacă acest lucru se va întâmpla anul acesta.

127 afișări
Imaginea articolului Iohannis, întrebat dacă îi doreşte mai repede pe liberali la guvernare: Mi-i doresc şi le doresc

Iohannis, întrebat dacă îi doreşte mai repede pe liberali la guvernare: Mi-i doresc şi le doresc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut declaraţiile la plecarea de la evenimentul aniversar al PNL, de la Opera Română, unde a primit premiul I C Brătianul, la aniversarea a 140 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, premiu care se acordă în fiecare an unei prsonalităţi care nu este membru al partidului.

Şeful statului a declarat că s-a bucurat foarte mult să îşi revadă colegii.

”A fost această reîntâlnire cu Partidul Naţional Liberal un eveniment foarte frumos şi emoţionant. Am avut marea onoare şi plăcere să primesc premiul Brătianu ca şi persoană care este din afara partidului dar m-am bucurat foarte mult să îi revăd pe colegii mei şi discursurile au fost foarte emoţionante, o atmosferă foarte frumoasă”, a declarat Iohannis.

Întrebat de presă dacă şi-i doreşte mai repede la guvernare pe cei din PNL, Iohannis a răspuns: ”Mi-i doresc la guvernare, şi le doresc la guvernare”.

Întrebat dacă acest lucru se va întâmpla anul acesta, ţinând cont de anunţata moţiune de cenzură a liberalilor, Klaus Iohannis a spus: ”Da, vom vedea, cine ştie?”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici