Iohannis, mesaj pe Twitter după ce l-a primit pe Macron: Împreună suntem mai puternici

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, miercuri, pe Twitter, după ce l-a primit pe omologul francez Emmanuel Macron: „Împreună suntem mai puternici!”.

387 afișări
Imaginea articolului Iohannis, mesaj pe Twitter după ce l-a primit pe Macron: Împreună suntem mai puternici

Iohannis, mesaj pe Twitter după ce l-a primit pe Macron: Împreună suntem mai puternici

„Bun venit în România, dragă Preşedinte Emmanuel Macron! Angajamentul trupelor noastre şi a celorlalţi Aliaţi dovedeşte unitatea noastră şi întăreşte securitatea Mării Negre şi a regiunii euro-atlantice. Împreună suntem mai puternici!”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a ajuns marţi seara în România, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa. A fost întâmpinat de premierul Nicolae Ciucă.

Macron a avut o întâlnire cu militarii francezi staţionaţi la baza din judeţul Constanţa.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri pe Macron, la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Preşedintele Emmanuel Macron declara, marţi după-amiază, înaintea vizitei în România, că Franţa este mobilizată pentru protejarea frontierelor Alianţei Nord-Atlantice şi Uniunii Europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici