Iohannis, mesaj pe Twitter pentru Donald Trump, după ce a fost testat pozitiv

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de însănătoşire lui Donald Trump şi soţiei acestuia, Melania, după ce au anunţat că au Covid-19.

541 afișări
Imaginea articolului Iohannis, mesaj pe Twitter pentru Donald Trump, după ce a fost testat pozitiv

Iohannis, mesaj pe Twitter pentru Donald Trump

„Toate cele bune preşedintelui Donald Trump şi Melaniei Trump în speranţa că se recuperează complet şi rapid după COVID19 ”, scrie pe Twitter Klaus Iohannis.

 

 

Donald Trump a anunţat, vineri dimineaţa, pe Twitter, că el şi soţia sa, Melania, au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19.

Preşedintele Trump a fost testat pozitiv pentru Covid-19 şi prezintă simptome uşoare ale noului coronavirus.

Preşedintele a avut ceea ce o persoană a descris ca simptome asemănătoare răcelii. Trump a participat joi la o strângere de fonduri la clubul său de golf din Bedminster N.J., unde a intrat în contact cu aproximativ 100 de persoane, iar un participant l-a descris pe preşedintele SUA ca fiind letargic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
trump,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici