Iohannis: Nu-l cunosc, dar Croitoru ar trebui să fie puţin mai ferm dacă vrea să devină premier

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Antena 3, că nu îl cunoaşte pe Lucian Croitoru, dar că acesta ar trebui să fie "mai ferm" dacă vrea să devină premier, iar premierul desemnat a menţionat, în aceeaşi emisiune, că poate fi şi ferm şi flexibil.

24 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Nu-l cunosc, dar Croitoru ar trebui să fie puţin mai ferm dacă vrea să devină premier

Iohannis: Nu-l cunosc, dar Croitoru ar trebui să fie puţin mai ferm dacă vrea să devină premier (Imagine: Mediafax Foto/Ovidiu Dumitru Matiu)

Iohannis a intervenit, din Sibiu, în emisiunea în care invitat a fost Croitoru.

Întrebat ce ar trebui să facă Lucian Croitoru pentru a putea deveni premier, în contextul negocierilor pentru formarea unui Cabinet şi pentru trecerea acestuia prin Parlament, Iohannis a răspuns: "Ar trebui să fie puţin mai ferm".

Croitoru a spus că poate fi un om al acestor timpuri şi a menţionât că sunt momente când este nevoie de fermitate, dar şi momente când este potrivt să fii flexibil. Croitoru a adăugat că Iohannis este un om "foarte onest şi elegant".

Premierul desemnat a mai spus că va încerca să "seducă" partidele în vederea formării unui Guvern care să treacă prin Parlament.

"De mâine trebuie să seduc partidele să mă susţină. Rămâne de văzut dacă voi reuşi, dar eu voi depune tot ce am mai bun", a spus Croitoru.

În încheiere, Iohannis i-a urat "mult succes" lui Croitoru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici