Iohannis recheamă în ţară mai mulţi ambasadori. Ce a motivat această decizie

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete pentru rechemarea în ţară a mai multor ambasadori, printre care şefii Delegaţiilor Permanente pe lângă UE şi NATO, Luminiţa Odobescu şi Stelian Stoian.

7171 afișări
Imaginea articolului Iohannis recheamă în ţară mai mulţi ambasadori. Ce a motivat această decizie

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 10 noiembrie 2021, următoarele decrete:

  1. Decret privind rechemarea domnului Stelian Stoian din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar, şef al Delegaţiei Permanente a României pe lângă NATO;
  2. Decret privind rechemarea doamnei Luminiţa Teodora Odobescu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar, şef al Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, au fost rechemaţi George Gabriel Bologan din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Italiană, Republica Malta şi Republica San Marino, cu reşedinţa la Roma, Gabriela Dancău din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Spaniei şi Viorel Moşanu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici