Iohannis: Tehnic, este posibil ca România să aibă Guvern până de Crăciun

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, duminică seară, că ideea lui Mircea Geoană ca România să aibă Guvern până de Crăciun reprezintă "un termen ambiţios", dar că acest lucru este "tehnic, posibil".

17 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Tehnic, este posibil ca România să aibă Guvern până de Crăciun

Iohannis: Tehnic, este posibil ca România să aibă Guvern până de Crăciun (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Răspunzând, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, unei întrebări privind termenul de formare a Guvernului, despre care Mircea Geoană a declarat că vrea să fie gata până la Crăciun, Iohannis a spus că este "tehnic posibil".

"Este un termen ambiţios ca România să aibă Guvern până de Crăciun, dar este tehnic posibil", a spus Iohannis.

El a menţionat că este prea devreme să spună cine va face parte din Guvern, pentru că abia luni încep negocierile, iar până la finalizarea acestora "declaraţiile vor fi puţine".

El a mulţumit românilor care au votat duminică, spunând că prezenţa mare la vot este "un lucru excepţional".

"Prezenţa de aproape 60 la sută la vot arată că politica este importantă pentru români. Îi felicit pe toţi care şi-au exprimat astăzi votul, dar, sigur, în primul rând pe cel care a câştigat", a afirmat Iohannis.

Primarul Sibiului a anunţat că atâta timp cât va fi plecat la Bucureşti atribuţiile sale vor fi delegate viceprimarului Astrid Fodor (FDGR).

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, duminică seară, că a convenit ca în cursul zilei de luni să aibă o întâlnire cu Mircea Geoană şi cu Crin Antonescu, pentru a stabili următorii "paşi" care trebuie făcuţi.

Lunea trecută, Klaus Iohannis anunţa că a acceptat propunerea de a fi premier, făcută de Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici