Ionuţ Stroe, despre comasare: În orice fel de scenariu, PNL este pregătit pentru alegeri

  • Este foarte probabil să ajungem la soluţia comasării alegerilor, dar, în orice fel de scenariu, PNL este pregătit pentru alegeri, spune purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe.
189 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Stroe, despre comasare: În orice fel de scenariu, PNL este pregătit pentru alegeri

„Este foarte probabil să ajungem la această soluţie (comasarea alegerilor - n.r.). Ne dorim să punem capăt acestui episod. În orice fel de scenariu, vă pot asigura că PNL este pregătit pentru alegeri, are candidaţi pentru toate funcţiile, guvernarea va merge mai departe, nu va exista niciun fel de sincopă. Credem că avem maturitatea să guvernăm împreună, responsabil şi să ne prezentăm separat în alegeri, dacă o fi cazul, dacă nu, evident că guvernarea de coaliţie a fost şi rămâne o oportunitate de a oferi stabilitate României”, spune la Antena 3 Ionuţ Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL spune că Marcel Ciolacu „nu are de ce să-şi depună mandatul de prim-ministru pentru că acea poveste cu retragerea de la guvernare nu se va întâmpla”.

„Este doar un subiect lansat artificial în spaţiul public. Eu cred că avem maturitatea să guvernăm împreună. Nu cred că în momentul de faţă se pune problema să-şi depună mandatul”, încheie Stroe.

Liderii celor două partide din coaliţia de guvernare se reunesc duminică pentru a decide dacă alegerile din acest an vor fi comasate sau nu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici