Irina Schrotter susţine că a fost ameninţată cu moartea

Creatorea de modă Irina Schrotter, candidat independent la primăria Iaşului, a declarat miercuri, că a fost ameninţată cu moartea prin telefon de o persoană necunoscută, dacă va continua dezvăluirile privind activitatea primarului PSD Gheorghe Nichita.

59 afișări
Imaginea articolului Irina Schrotter susţine că a fost ameninţată cu moartea

Irina Schrotter susţine că a fost ameninţată cu moartea

Scrotter a declarat, într-o conferinţă de presă, că totul a pornit de la anunţul său că va scoate la iveală unele aspecte în cazul posibilei asocieri între Primăria Iaşului şi un investitor pentru retehnologizarea Centralei Electrotermice (CET) Iaşi.

"Am primit un telefon, prin care o voce de bărbat mă sfătuia să renunţ la intenţia de a aborda în campania electorală subiectul CET, pentru că, în caz contrar, s-ar putea să am un accident de maşină. Sunt foarte multe zerouri în spatele acestei afaceri, iar cei care încearcă să o pună la cale devin, după cum se vede, foarte grijulii atunci când este vorba despre interesele proprii", a declarat Irina Schrotter.

Ea susţine că nu îi este frică de aceste ameninţări şi că nimeni nu va reuşi să o determine să renunţe la dezvăluirile sale.

"Oricum, mie nu îmi este frică de ameninţările care au fost proferate la adresa mea şi îi anunţ şi pe această cale pe cei care au pus la cale acest scenariu că nu voi ceda şi voi continua să încerc să fac lumină în acest caz, pentru că ieşenii trebuie să ştie adevărul în legătură cu viitorul CET", a mai spus Irina Schrotter.

Potrivit acesteia, interesele unor persoane din Primărie pentru realizarea acestei asocieri sunt foate mari, având în vedere că suprafaţa celor 20 de hectare pe care se întinde CET Iaşi ar putea fi utilizată pentru derularea unor afaceri imobiliare.

"Având în vedere că preţul unui metru pătrat de teren în zona respectivă ajunge, în acest moment, la 500 euro, ne putem da seama cât de mare este miza pentru vânzarea CET către respectivul investitor strategic", a adăugat Irina Schrotter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici