Jill Biden le-a mulţumit pentru activitate militarilor americani din Baza Mihail Kogălniceanu

Jill Biden, soţia preşedintelui SUA Joseph Biden, a vizitat vineri după-amiază Baza aeriană Mihail Kogălniceanu şi s-a întâlnit cu militari americani, cărora le-a mulţumit pentru misiunea în România, pe flancul estic al Alianţei Nord-Atlantice, informează agenţia Associated Press.

1083 afișări
Imaginea articolului Jill Biden le-a mulţumit pentru activitate militarilor americani din Baza Mihail Kogălniceanu

Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, a sosit vineri după-amiază în România, în cadrul unui turneu de patru zile în Europa de Est pentru a vedea situaţia refugiaţilor ucraineni.

Jill Biden a vorbit cu militarii americani staţionaţi în Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, în judeţul Constanţa, mulţumindu-le pentru activităţi.

Jill Biden şi Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, vor avea sâmbătă o întâlnire privată, apoi vor vizita o şcoală din Bucureşti, unde vor avea o discuţie cu profesori şi refugiaţi.

După vizita în România, Jill Biden se va deplasa în Slovacia, unde va avea întâlniri cu familii de refugiaţi, într-o localitate situată în apropierea frontierei cu Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici