Fox News: "Joe Biden a comis o gafă în timpul unui interviu"

Joe Biden a făcut o pauză lungă, uitându-se cu ochii la podea, în timp ce era întrebat dacă va mai candida la alegerile din 2024.

6832 afișări
Imaginea articolului Fox News: "Joe Biden a comis o gafă în timpul unui interviu"

Joe Biden iar a făcut o gafă

Preşedintele Statelor Unite a comis o nouă gafă. Acesta era întrebat într-un interviu pentru MSNBC dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2024, transmite Fox News

Preşedintele Joe Biden a atras critici de pe reţelele de socializare după ce a răspuns după o pauză lungă când a fost întrebat într-un interviu dacă prima doamnă Jill Biden l-ar sprijini să candideze din nou pentru o funcţie în 2024.

"Dr. Biden este pentru asta?", l-a întrebat Jonathan Capehart de la MSNBC pe Biden.

Apoi Biden a făcut o pauză şi s-a uitat în jos la podea, făcându-l pe Capehart să-l strige: „Domnule preşedinte?”

„Dr. Biden crede asta, soţia mea crede asta”, a spus Biden. „Că facem ceva foarte important şi nu ar trebui să plec de la asta”.

Clipul a primit atenţia criticilor de pe reţelele de socializare, inclusiv a preşedintei Comitetului Naţional Republican, Ronna McDaniel, care a catalogat secvenţa ca fiind „înfricoşătoare”. Alţi comentatori au scris că Biden a aţipit pentru scurt timp din cauza vârstei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici