Joe Biden şi Reuven Rivlin au discutat despre bombe şi arme nucleare

  • Joe Biden şi preşedintele Israelului s-au întâlnit la Casa Albă.
  • Cei doi au vorbit despre tensiunile tot mai mari din Tel Aviv, dar şi despre Iran.
  • Reuven Rivlin urmează să părăsească mandatul pe 7 iulie, după şapte ani de conducere.
725 afișări
Imaginea articolului Joe Biden şi Reuven Rivlin au discutat despre bombe şi arme nucleare

Joe Biden

Joe Biden şi preşedintele Israelului s-au întâlnit la Casa Albă. Cei doi au discutat despre tensiunile tot mai mari din Tel Aviv.

Iar Biden l-a asigurat pe Reuven Rivlin că nu va mai tolera niciun atac cu bombe şi rachete în Israel. Mai mult, el susţine că îşi va menţine angajamentul de a-i proteja de Iranieni. 

JOE BIDEN, Preşedintele SUA:
”Ce vă pot spune este că Iranul nu va avea niciodată o armă nucleară, aşa cum spune. Şi, ştiţi, am ordonat atacurile aeriene de aseară care vizează baza militară utilizate de grupul de miliţie susţinut de Iran, responsabil pentru atacurile recente asupra personalului SUA din Irak. Am această autoritate în temeiul articolului doi”.

Rivlin urmează să părăsească mandatul pe 7 iulie, după şapte ani de conducere. El şi-a exprimat gratitudinea faţă de Joe Biden. Şi a spus că Statele Unite ale Americii rămân principalii aliaţi ai Israelului.

REUVEN RIVLIN, preşedintele Israelului:
”Israelul nu are un prieten mai mare, un aliat mai mare, decât Statele Unite ale Americii. Sunteţi cei mai buni prieteni ai noştri. Iar legătura dintre poporul israelian şi poporul american se bazează pe faptul că împărtăşim aceleaşi valori, valori ale democraţiei şi valori ale liberalismului”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici