Joseph Biden o va desemna pe Janet Yellen secretar al Trezoreriei

  • CNBC: Joseph Biden o va desemna Janet Yellen secretar al Trezoreriei
  • Janet Yellen a fost preşedinte al Rezervei Federale în Administraţia Barack Obama
  • Analist: "Janet Yellen este o personalitate solidă, nu are un ton partizan"
229 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden o va desemna pe Janet Yellen secretar al Trezoreriei

Sursa foto: profimedia

Preşedintele-ales al SUA, Joseph Biden, o va desemna pe Janet Yellen, fost preşedinte al Rezervei Federale (FED), secretar al Trezoreriei, afirmă surse politice de la Washington citate de postul CNBC.

Janet Yellen, în vârstă de 74 de ani, are cele mai mari şanse de a obţine susţinerea senatorilor republicani pentru a fi validată în funcţia de secretar al Trezoreriei.

Janet Yellen este expert la Institutul Brookings şi a fost preşedinte al Rezervei Federale (FED) în timpul Administraţiei Barack Obama.

"Cred că Janet Yellen este o personalitate solidă, nu are un ton partizan şi cred că exact asta vrea Joe Biden", explică expertul Tom Block, de la compania de consultanţă Fundstrat Global Advisors.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
politică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici