Joseph Biden o va numi pe Susan Rice director al Consiliului prezidenţial pentru Politici Interne

  • Joseph Biden a decis să o numească pe Susan Rice director al Consiliului prezidenţial pentru Politici Interne
  • Susan Rice va coordona multe dintre măsurile prevăzute în Planul de relansare economică post-pandemie
  • Susan Rice a fost ambasador al SUA la ONU şi consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională în Administraţia Barack Obama
391 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden o va numi pe Susan Rice director al Consiliului prezidenţial pentru Politici Interne

Sursa foto: profimedia

Preşedintele-ales al SUA, Joseph Biden, o va numi pe Susan Rice, fost consilier prezidenţial pentru Securitate Naţională, în funcţia de director al Consiliului prezidenţial pentru Politici Interne, anunţă echipa de tranziţie de la Washington, conform site-ului Axios.com.

Susan Rice va avea sarcina de coordonare a multora dintre măsurile prevăzute în Planul de relansare economică post-pandemie.

Susan Rice îşi va coordona activităţile cu principalii consilieri prezidenţiali pentru Siguranţă Naţională şi Afaceri Economice, Jake Sullivan şi Brian Deese.

Susan Rice, în vârstă de 56 de ani, a fost ambasador al Statelor Unite la Naţiunile Unite şi consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională în timpul Administraţiei Barack Obama.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici