Judecătoria Suceava invalidează lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Suceava

Judecătoria Suceava a invalidat, miercuri, lista de candidaţi de consilieri locali în municipiul Suceava înregistrată de PSD la Biroul Electoral Municipal, după ce un cetăţean a contestat modul de completare a listelor de susţinere a candidaţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

936 afișări
Imaginea articolului Judecătoria Suceava invalidează lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Suceava

Judecătoria Suceava invalidează lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Suceava (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

Judecătoria Suceava a decis, miercuri, să admită contestaţia lui Vasile Cioban împotriva hotărârii Biroului Electoral Municipal Suceava care a înregistrat lista de candidaţi a PSD pentru Consiliul Local Suceava. Astfel, Judecătoria Suceava respinge propunerea de candidatură a membrilor PSD la funcţia de consilieri locali în cadrul Consiliului Local al Municipiului Suceava. Decizia Judecătoriei Suceava poate fi atacată cu apel în termen de 24 de ore.

Preşedintele organizaţiei PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, a declarat că PSD va formula apel şi a subliniat că nu există motive de anulare a candidaturilor. El a spus că la înregistrarea la BEM Suceava, dosarele au fost verificate filă cu filă şi că nu există probleme.

Donţu a menţionat că PSD Suceava a depus cu o mie de semnături mai multe decât era necesar şi că nu există probleme legate de listele de susţinere.

Vasile Cioban a contestat şi candidatura lui Tiberius Brădăţan din partea PSD la funcţia de primar al municipiului, contestaţia urmând să fie judecată joi de magistraţii Judecătoriei Suceava.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici