Kelemen: Eu nu am simţit în campanie atac energetic sau cibernetic

Candidatul UDMR în cursa prezidenţială din 2009, Kelemen Hunor, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că el "nu a simţit niciun atac energetic sau cibernetic" în campania electorală şi regretă că, la o lună şi jumătate după alegeri, candidatul PSD caută justificări de această natură.

30 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Eu nu am simţit în campanie atac energetic sau cibernetic

Kelemen: Eu nu am simţit în campanie atac energetic sau cibernetic

"Îmi pare rău că un candidat, după o lună şi jumătate de la alegeri, caută justificări de o asemenea natură. Eu, în campania electorală, nu am simţit asupra mea niciun atac energetic şi nici atac cibernetic", a precizat Kelemen Hunor, preşedinte executiv al UDMR şi ministru al Culturii.

Hunor a mai spus că pe el paranormalul îl depăşeşte. "Cu paranormalul nu sunt în relaţii bune. Pe mine, paranormalul mă depăşeşte, nu mă pricep la paranormal", a adăugat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a mai spus că România ajunge de râsul lumii dacă discută despre astfel de lucruri. "Dacă începem să discutăm despre astfel de chestiuni, ajungem de râsul lumii", a apreciat fostul candidat în cursa prezidenţială.

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici