Kelemen Hunor, la congresul USR: Bine v-am găsit după aterizarea noastră forţată. Voi cunoaşteţi sentimentul

„N-am mai fost la un congres al unui partid de opoziţie de foarte mult timp. Dar încerc să mă obişnuiesc”, a spus Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, sâmbătă, la congresul USR.

23270 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor, la congresul USR: Bine v-am găsit după aterizarea noastră forţată. Voi cunoaşteţi sentimentul

Liderul UDMR i s-a adresat în deschiderea congresului preşedintelui USR Cătălin Drulă.

„Îţi mulţumesc, Cătălin, m-ai invitat la acest congres acum trei săptămâni. Nici tu, nici eu nu ştiam ce se va întâmpla peste trei săptămâni. Am emoţii, trebuie să recunosc în faţa voastră şi nu din cauză că n-am mai vorbit în faţa oamenilor, am emoţii că n-am mai fost la un congres al unui partid de opoziţie de foarte mult timp. Dar încerc să mă obişnuiesc cu acest statut şi bine v-am găsit după aterizarea noastră forţată. Voi cunoaşteţi sentimentul. Cunoaşteţi sentimentul, nu trebuie să vă explic eu cum e când ai făcut treabă şi te trezeşti pe peron”, a spus Kelemen Hunor.

„Azi nu o să vorbesc despre supărările, dezamăgirile noastre, nici nu caut explicaţii la cele întâmplate, cu toate că sunt întrebări legitime şi poate să fie din lăcomie, poate să fie din dorinţa de răzbunare, poate să fie din eroare strategică, chiar nu mai contează”, a adăugat liderul UDMR.

El a vorbit şi despre începutul colaborării cu USR, de acum doi ani şi jumătate.

„Acum doi ani şi jumătate am plecat împreună la drum, după 9-10 luni ne-am despărţit. Am mai continuat fiindcă eram de bună credinţă, ştiam că trebuie să oferim societăţii profesionalism, seriozitate şi foarte multă muncă şi acum sunt convins că are nevoie ţara de aşa ceva”, a mai spus Kelemen Hunor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici