Klaus Iohannis a invitat partidele politice, marţi, la Cotroceni pentru o nouă rundă de consultări. Programul complet

Preşedintele Klaus Iohannis reia consultările cu partidele politice parlamentare în vederea desemnării premierului, astfel că le-a invitat la Palatul Cotroceni, marţi, începând cu ora 15.00.

633 afișări
Imaginea articolului  Klaus Iohannis a invitat partidele politice, marţi, la Cotroceni pentru o nouă rundă de consultări. Programul complet

Klaus Iohannis chema partidele politice marţi la Cotroceni pentru o nouă rundă de consultări. Programul consultărilor

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a invitat la Palatul Cotroceni preşedinţii partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru.

Consultările vor avea loc marţi, 22 decembrie.

Consultările au loc după următorul program:

• Ora 15:00 – Partidul Social Democrat (PSD);
• Ora 15:30 – Partidul Naţional Liberal (PNL);
• Ora 16:00 – Alianţa USR-PLUS;
• Ora 16:30 – Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR);
• Ora 17:00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
• Ora 17:30 – Minorităţi naţionale reprezentate în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici