Klaus Iohannis a semnat decretul acreditării lui George Ciamba ca ambasador al României în Grecia

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru acreditarea lui George Ciamba ca ambasador al României în Grecia, cu reşedinţa la Atena, arată Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă.

171 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a semnat decretul acreditării lui George Ciamba ca ambasador al României în Grecia

Klaus Iohannis a semnat decretul acreditării lui George Ciamba ca ambasador al României în Grecia

De asemenea, şeful statului a semnat şi decretul privind acreditarea lui Cosmin-George Dinescu „în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României şi în Republica Letonia”, informează Preşedinţia, într-un comunicat de presă remis, joi, MEDIAFAX.

George Ciamba este diplomat de carieră şi lucrează în Ministerul Afacerilor Externe din decembrie 1990, potrivit site-ului MAE.

Pe 13 noiembrie 2018, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul numirii acestuia în funcţia de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, după demisia lui Victor Negrescu.

Cabinetului Dăncilă i-a fost retrasă încrederea, prin adoptarea moţiunii de cenzură în plenul reunit al Parlamentului. PNL a depus, joi, lista noului Guvern, care include 16 ministere, un vicepremier şi prim-ministrul în persoana lui Ludovic Orban. Liberalii au depus la secretariatul Legislativului şi programul de guvernare.

Urmează audierea miniştrilor propuşi în comisiile de specialitate ale Parlamentului şi apoi votul în plenul reunit pentru învestitura noului Executiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici