Klaus Iohannis: Aştept o abordare constructivă şi pozitivă în primul rând de la PNL

  • „Aştept o abordare constructivă şi pozitivă în primul rând de la PNL, dar mai târziu şi de la alte partide responsabile”, a spus Klaus Iohannis la începutul consultărilor cu PNL.
  • Din delegaţia PNL face parte şi Nicolae Ciucă, propunerea liberalilor pentru funcţia de premier.
426 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Aştept o abordare constructivă şi pozitivă în primul rând de la PNL

Klaus Iohannis: Aştept o abordare constructivă şi pozitivă în primul rând de la PNL

„Suntem iarăşi în situaţia să discutăm formarea unui guvern. Ca atare, aştept o abordare constructivă şi pozitivă în primul rând de la PNL, dar mai târziu şi de la alte partide responsabile”, a spus Klaus Iohannis.

Liberalii sunt chemaţi primii la Palatul Cotroceni pentru consultări în vederea formării viitorului guvern, potrivit programului anunţat de Administraţia Prezidenţială.

Din delegaţia PNL face parte şi Nicolae Ciucă, propunerea pentru funcţia de premier cu care delegaţia liberalilor s-a prezentat la consultările de la Cotroceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici