Klaus Iohannis: Întâlnirea cu Trump va marca un moment important în evoluţia relaţiilor bilaterale

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, la întâlnirea cu comunitatea de români din Washington, că întâlnirea de vineri cu preşedintele SUA Donald Trump este foarte importantă pentru că va marca ”un moment extrem de important în evoluţia relaţiilor dintre cele două ţări”.

263 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Întâlnirea cu Trump va marca un moment important în evoluţia relaţiilor bilaterale

Klaus Iohannis: Întâlnirea cu Trump va marca un moment important în evoluţia relaţiilor bilaterale

”Peste două zile voi avea o întâlnire foarte importantă, cu preşedintele Trump, o întâlnire care, cu siguranţă, va marca un moment extrem de important în evoluţia relaţiilor dintre ţările noastre dar, cu siguranţă, voi avea ocazia să vorbesc şi despre cum putem să facem parteneriatul nostru mai profund, mai viu, mai util pentru ambele ţări. Acest parteneriat strategic despre care vorbesc împlineşte în acest an 20 de ani de existenţă, iată deci că vizita mea vine într-un moment destul de potrivit”

Întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Donal Trump este elementul central al vizitei şefului statului român la Washington şi va fi un prilej pentru a discuta perspectivele Parteneriatului Strategic dintre România şi Statele Unite.

“Întrevederea celor doi înalţi oficiali va fi un excelent prilej pentru a discuta perspectivele de aprofundare şi extindere a Parteneriatului Strategic dintre România şi Statele Unite, pe toate palierele relevante, inclusiv în contextul în care în acest an se împlinesc 20 de ani de la lansarea acestuia. Astfel, Preşedintele Klaus Iohannis va aborda priorităţile de acţiune în cadrul relaţiei bilaterale şi va reconfirma angajamentul ferm al ţării noastre de a rămâne un aliat predictibil, stabil şi de încredere al Statelor Unite”, precizează într-un comunicat de presă Administraţia Prezidenţială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici