Klaus Iohannis: Sancţiunile au fost utile. Fără aceste sancţiuni, morţii ar fi fost mult mai mulţi

2354 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Sancţiunile au fost utile. Fără aceste sancţiuni, morţii ar fi fost mult mai mulţi

Sursă foto: Mediafax

Principalele declaraţii ale preşedintelui:

Sunt pe de o parte românii care respectă restricţiilor, salvând vieţi şi sunt guvernaţii care au măsuri corecte şi care pregătesc un ptogram de relansat economia. De cealaltă parte, îi vedem pe cei care îi ştim prea bine, oamenii trecutului, care vor să se întoarcă la corupţie şi proastă guvernare.
 
Am văzut ieri cu cât satisfacţie au primit ieri decizie CCR privind amenzile instituite în această stare de urgenţă. Este încă un semn de nepăsare, inconştienţă a misiunii pe care o au, dar şi o dovadă că pentru aceşti politicieni este mai mare.
 
Nu este surprinzător că astăzi aceste sancţiuni sunt discutate. Este evident pentru noi toţi că ele au fost utile. Surprinzătoare este perspectiva unor autorităţi care au obligaţia constituţională de a nu pierde din vedere interes.
 
Fără aceste sancţiuni, morţii ar fi fost mult mai mulţi.
 
Românii se confruntă cu doi inamici, unul perfid, invizibil virusul SARS-COV-2, şi unul la fel de perfid. Cei mai bine intenţionaţi dintre noi am fi crezut că atunci când naţiunea noastră are de înfruntat o criză, s-ar fi unit. O iluzie, pentru că lupul îşi schimbă blana, dar năravul ba.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici