Lansarea oficială a candidatului UDMR la Preşedinţie va avea loc la Arad

Lansarea oficială a candidatului UDMR la Preşedinţie Kelemen Hunor, va avea loc, luni, la Arad, în cadrul unui spectacol artistic, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, preşedintele UDMR Arad, Kiraly Andras.

22 afișări
Imaginea articolului Lansarea oficială a candidatului UDMR la Preşedinţie va avea loc la Arad

Lansarea oficială a candidatului UDMR la Preşedinţie va avea loc la Arad (Imagine: Mediafax Foto)

Conform sursei citate, Kelemen Hunor va fi prezent la Arad începând de luni, pentru a participa, în 6 octombrie, la comemorările din Parcul Reconcilierii, care au loc în memoria celor 13 generali ai Revoluţiei de la 1848-1849.

Lansarea candidaturii va avea loc în cadrul spectacolului "File din istoria Naţiunii", susţinut de Teatrul "Radó Vilmos" din Kecskemét, Ungaria.

În ceea ce priveşte alegerile, liderul UDMR Arad a spus că aşteptările organizaţiei sunt "mai modeste" decât la alegerile europarlamentare.

"La euroalegeri am avut un scor judeţean de 14 la sută din voturi, dar şi pe fondul absenteismului românilor la urne. Acum avem aşteptări mai modeste, ne mulţumim cu un scor de zece la sută", a spus Kiraly Andras.

UDMR Arad a pregătit 230 de voluntari pentru strângerea celor 10.000 de semnături alocate filialei judeţene pentru candidatura lui Kelemen Hunor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici