Lasconi: "În 2021, pentru cele trei maşini de la Primărie am consumat cu 6000 de litri mai puţin decât în 2019 şi am plătit cu 34 000 de lei mai puţin"

Trecerea de la bonurile de carburant la carduri a însemnat un consum mai mic în 2021, faţă de 2019, mai mic cu 6.000 de litri, arată primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi. Ea anunţă că începând de joi au fost montate module GPS pe toate maşinile Primăriei şi ale Poliţiei Locale.

8129 afișări
Imaginea articolului Lasconi: "În 2021, pentru cele trei maşini de la Primărie am consumat cu 6000 de litri mai puţin decât în 2019 şi am plătit cu 34 000 de lei mai puţin"

Sursa Foto - Hepta

Banii voştri. De când am preluat mandatul, am insistat să trecem de la bonurile de carburant la carduri. Am simţit reticenţă, s-a tărăgănat, dar nu am cedat. După câteva luni, am obţinut cardurile personalizate care pot fi folosite strict pentru maşinile Primăriei. Rezultatul: în 2021, pentru cele trei maşini de la Primărie am consumat cu 6000 de litri mai puţin decât în 2019 şi am plătit cu 34 de mii de lei mai puţin. De ce credeţi că s-a întâmplat asta? Cine credeţi că a beneficiat de bonurile de carburant plătite din banii dumneavoastră? Ca să vă faceţi o idee, cu 34 de mii de lei putem asfalta, de exemplu, strada Nicu Leonard de la notariat până la Primărie. Oare câte străzi asfaltate s-au evaporat prin bonuri de carburant?”, scrie pe Facebook Elena Lasconi.

Ea precizează că au fost montate module GPS pe toate maşinile Primăriei şi ale Poliţiei Locale.

Am pornit şi o anchetă internă, audit intern pentru că am descoperit mai multe nereguli cu iz penal. Vă ţin la curent. De asemenea, am dispus ca toate maşinile de la ADP, şcoli, spitale, DAS, Evidenţa Populaţiei, să fie echipate cu sistem GPS. În felul acesta ştim pe unde circulă şi în ce scop toate aceste maşini. Mi-am mai făcut nişte <prieteni>. Eu cred că asta înseamnă transparenţă şi respect pentru fiecare câmpulungean plătitor de taxe şi impozite. Continuăm”, conchide Lasconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici