Lia Ardelean a demisionat din toate funcţiile deţinute în PC şi din partid

Preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator, fostul deputat de Arad Lia Ardelean, a anunţat, marţi, într-un comunicat transmis presei din Arad, că a demisionat din partid şi din toate funcţiile deţinute în PC, dedicându-se pentru moment afacerilor.

1517 afișări
Imaginea articolului Lia Ardelean a demisionat din toate funcţiile deţinute în PC şi din partid

Lia Ardelean a demisionat din toate funcţiile deţinute în PC şi din partid (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Fostul deputat Lia Ardelean a anunţat, în comunicatul de presă, că renunţă la toate funcţiile din PC şi părăseşte partidul.

Ardelean şi-a trimis demisia preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu.

"Menţionez că am făcut parte din Partidul Umanist din România, devenit ulterior Partidul Conservator, din noiembrie 1995. Renunţ la activitatea politică cu sentimentul de mulţumire faţă de ceea ce am realizat ca om politic, ca deputat, ca preşedinte al filialei judeţene Arad şi al Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator", arată Lia Ardelean în demisia transmisă lui Voiculescu.

Lia Ardelean era şi membru al Biroului Executiv Central, al Biroului Politic şi al Consiliului Naţional al PC.

Contactată de corespondentul MEDIAFAX pentru a preciza motivele demisiei, Ardelean a spus că doreşte să se retragă din viaţa politică.

"Pentru moment, vreau să renunţ la politică, dar nu exclud ca pe viitor să mă implic din nou în activităţi politice", a spus Ardelean.

Lia Ardelean a adăugat că îşi va continua activitatea în mediul privat, având diverse afaceri în Arad şi în alte judeţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici