Lia Olguţa Vasilescu: Şomajul scade. Cum vine criza peste noi doar când se apropie PNL de guvernare?

Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat, vineri, după ce PNL a acuzat PSD că măsurile adoptate în ultimii ani anticipează o recesiune. Fostul ministru al Muncii susţine că România are cea mai mare creştere economică şi se întreabă cum intra ţara în criză doar când se apropie PNL de guvernare.

227 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu: Şomajul scade. Cum vine criza peste noi doar când se apropie PNL de guvernare?

Lia Olguţa Vasilescu: Şomajul scade. Cum vine criza peste noi doar când se apropie PNL de guvernare?

„ Băieţii de la PNL vă pregătesc psihic! Vin la guvernare, deci vin tăierile! Greaua moştenire, OUG 114/2018 etc... Ştiţi poezia! Cu datele INS şi Eurostat nu prea se pun ei de acord însă! România are cea mai mare creştere economică din Europa de vreo trei ani, şomajul scade, datoria publică scade! Cum dracului vine criză peste noi doar când se apropie ăştia de guvernare?”, a scris Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Reacţia social-democratului vine în contextul în care purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă a declarat că timp de trei luni consecutive producţia industrială a fost în scădere, acuzând că asta este o urmare a măsurilor Guvernul PSD şi a premierului Viorica Dăncilă care refuză să plece de la Palatul Victoria. Liberalul anticipează o recesiune.

Dancă mai spune că „odată însă cu întărirea convingerii investitorilor din economie că guvernarea PSD nu are de gând să revină asupra acestor măsuri toxice şi să repare stricăciunile făcute, concomitent cu înrăutăţirea perspectivelor economice ale principalilor parteneri comerciali, evoluţia producţiei industriale a luat-o la vale intrând într-un picaj accelerat, de speriat pentru orice guvernare responsabilă normală”.

El precizează această scădere a producţiei industriale anunţă deja o recesiune tehnică şi anticipează efecte negative în economie.

Taguri:
vasilescu,
pnl,
economie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici