Liberalii definitivează în BPC echipa de campanie a lui Antonescu

Conducerea PNL se reuneşte, miercuri, pentru a definitiva echipa de campanie a lui Crin Antonescu pentru prezidenţiale, alcătuind un grup strategic-politic din care, pe lângă actualii vicepreşedinţi, să facă parte Călin Popescu Tăriceanu, Bogdan Olteanu, Teodor Meleşcanu şi Dan Motreanu.

23 afișări
Imaginea articolului Liberalii definitivează în BPC echipa de campanie a lui Antonescu

Liberalii definitivează în BPC echipa de ampanie a lui Antonescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Potrivit secretarului general al PNL, Radu Stroe, liberalii se reunesc miercuri pentru "definitivarea echipei de campanie electorală" a candidatului PNL la prezidenţiale.

Şeful de campanie, Romeo Stavarache, a declarat, pentru MEDIAFAX, că liberalii vor alcătui, pe lângă staful de campanie, "un grup strategic-politic" din care să facă parte actualii vicepreşedinţi ai PNL, dar şi fostul preşedinte al formaţiunii Călin Popescu Tăriceanu, fostul preşedinte al COA Bogdan Olteanu, fostul vicepreşedinte Teodor Meleşcanu sau fostul secretar general al PNL Dan Motreanu.

"Va fi o echipă strategic-politică cu care ne vom consulta şi în care fiecare îşi va face treaba, va veni cu sfaturi etc. Din ea vor face parte şi Tăriceanu, şi Olteanu, Motreanu şi Meleşcanu, dar şi actualii vicepreşedinţi ai partidului”, a spus Stavarache.

Pe de altă parte, Stroe a precizat pentru MEDIAFAX, că liderii PNL vor mai discuta şi alet elemente de ţin de campania electorală, vor analiza situaţia politică la zi şi lucruri legate de sesiunea parlamentară extraordinară convocată la Cameră începând cu ziua de luni pentru avizarea cererii de urmărirre penală în cazurile Ridzi şi Tăriceanu-Sterling.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici