Liberalii vor vota în favoarea moţiunii simple a PSD împotriva ministrului Muncii

Deputaţii liberali vor vota în favoarea moţiunii simple a PSD împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan, a anunţat, luni, vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian, precizând că poziţia partidului este aceea de a sancţiona modul în care Guvernul respectă punctul de pensie şi gestionează criza.

12 afișări
Imaginea articolului Liberalii vor vota în favoarea moţiunii simple a PSD împotriva ministrului Muncii

Liberalii vor vota în favoarea moţiunii simple a PSD împotriva ministrului Muncii (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"În ceea ce priveşte moţiunea simplă a PSD privind pensiile, decizia este următoarea: reprezentanţii noştri vor exprima punctul de vedere al PNL care sancţionează modul în care Guvernul înţelege să respecte punctul de pensie de 45% şi garantarea veniturilor reale ale pensionarilor din perspectiva faptului că lipsa de măsuri pentru mărirea locurilor de muncă şi combaterea şomajului duc în consecinţă şi la reducerea fondului de pensie şi că adevăratul motiv al Guvernului este incapacitatea de a putea gestiona efectele crizei economice şi, în consecinţă, parlamentarii noştri din Camera Deputaţilor vor vota pentru această moţiune", a declarat Vosganian, după şedinţa BPC al PNL.

Camera Deputaţilor dezbate luni, de la ora 16.00, moţiunea simplă a 52 de deputaţi PSD cu tema "Şeitan, un tsunami PDL care înghite salariile, pensiile şi locurile de muncă ale românilor".

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă se aprobă cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi. În cazul în care o moţiune simplă este aprobată, hotărârea Camerei se va trimite Guvernului, care va ţine cont de poziţia exprimată în cuprinsul respectivei moţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici