Lider PNL Cluj, despre negocieri: Asistăm la Ciolaniadă greţoasă. Au confiscat partidul pe persoană fizică

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, liberalul Alin Tişe, critică dur, pe Facebook, PNL: „Asistăm la Ciolaniadă greţoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică”: „Au confiscat partidul pe persoană fizică. Trag un semnal de alarmă: atenţie că rămâneţi fără partid”.

1060 afișări
Imaginea articolului Lider PNL Cluj, despre negocieri: Asistăm la Ciolaniadă greţoasă. Au confiscat partidul pe persoană fizică

Lider PNL Cluj, despre negocieri: Asistăm la Ciolaniadă greţoasă. Au confiscat partidul pe persoană fizică

„Asistăm la Ciolaniada greţoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot aşteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aştept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică. Constat că oamenii aceştia, în aroganţa şi autosuficienţa lor, se joacă de-a v-aţi ascunselea acum cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut şi nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toţi neperformanţii din partid”, scrie pe Facebook Alin Tişe.

El spune că nu vrea să nominalizeze acum pe nimeni întrucât nu doreşte să-şi fac nici campanie şi nici imagine criticând propriul partid.

„Nu am nevoie de imagine şi nici nu sunt format în acest mod. Dar spun acum stop la toţi lipsiţii de valoare politică şi administrativă! Plecaţi acasă şi lăsaţi partidul pe mâna celor performanţi! Precizez că nu doresc nici o funcţie de ministru sau altă funcţie! Însă , trag un semnal de alarmă: atenţie că rămâneţi fără partid, voi cei preocupaţi de Ciolaniadă! Şi mai grav, rămâneţi fără oamenii din ţara aceasta care credeau în PNL sau au aşteptări de la PNL. Pentru cei închipuiţi din partid care se întreabă <cine e şi asta?>, ataşez un raport de activitate administrativă şi politică pentru a se putea compara cu mine”, conchide Tişe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici