Lider PSD Iaşi: Peneliştii de la Consiliul Judeţean sunt incapabili să dezvolte judeţul

Preşedintele interimar al PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, critică, vineri, conducerea PNL a judeţului: „Peneliştii de la Consiliul Judeţean sunt incapabili să dezvolte judeţul. Fără proiectele lăsate moştenire de fosta conducere social-democrată, situaţia ar fi fost şi mai gravă”.

173 afișări
Imaginea articolului Lider PSD Iaşi: Peneliştii de la Consiliul Judeţean sunt incapabili să dezvolte judeţul

Sursa foto: Facebook/PSD Iaşi

„Peneliştii de la Consiliul Judeţean sunt incapabili să dezvolte judeţul! Fără proiectele lăsate moştenire de fosta conducere social-democrată, situaţia ar fi fost şi mai gravă, judeţul Iaşi fiind condamnat la subdevoltare. Cele mai importante investiţii ale judeţului aflate în faze avansate de implementare nu au nicio legătură cu actuala conducere penelistă”, scrie pe Facebook Bogdan Cojocaru, preşedinte interimar PSD Iaşi.

Potrivit acestuia, modernizarea reţelelor de apă şi canalizare a fost pregătită şi lăsată la cheie în mandatul trecut de conducerea social-democrată a CJ, iar lucrările de peste 500 milioane euro sunt acum în desfăşurare.

„Apoi, la proiectul Spitalului Regional de Urgenţă, gestionat de Ministerul Sănătăţii, se lucrează de foarte mult timp. Investiţia s-a deblocat de când ministerul a fost preluat de ministrul social-democrat Alexandru Rafila şi în această perioadă s-a ajuns la faza de organizare de licitaţii. De asemenea, la nivel naţional, Ministerul Transporturilor condus de social-democratul Sorin Grindeanu a alocat fonduri pentru multe aeroporturi. Alături de Iaşi, se modernizează în această perioadă aeroporturile din Craiova, Cluj-Napoca, Oradea, Constanţa sau Tuzla. Lucrările de modernizare a Spitalului pentru Copii Sfânta Maria au fost demarate cu fonduri europene în mandatul PSD de la CJ, iar peneliştii au venit la tăiat panglica, în acest an. Totodată, proiectul <Extindere şi dotare Unitate Funcţională Regională de Urgenţe> în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Sf. Maria a fost semnat şi demarat în mandatul social-democrat, lucrările fiind acum în desfăşurare”, adaugă el.

Cojocaru menţionează că liberalii se mai pregătesc să inaugureze şi Axa Iaşi – Suceava, un proiect la care lucrările au demarat în mandatul social-democrat şi se apropie de finalizare, deşi calitatea lucrărilor ridică multe semne de întrebare.

„Muzeul Pogor a fost reabilitat cu fonduri europene obţinute de PSD, lucrările fiind începute în anul 2018, dar finalizate în mandatul PNL. În anul 2019, conducerea social-democrată a semnat contractul pentru restaurarea Muzeului Nicolae Gane, dar panglica va fi tăiată tot de PNL. Proiectul de reabilitare a Muzeului Ion Creangă, Bojdeuca din Ţicău, a fost realizat şi depus spre finanţare în mandatul social-democrat, lucrările fiind acum în desfăşurare. Concluzia e una singură: cel mai mare judeţ al ţării este, sub conducerea penelistă, la coada investiţiilor publice. este evident că ieşenii au nevoie de lideri preocupaţi de comunitate, dispuşi să muncească pentru a aduce investiţii majore, nu de oameni ghidaţi doar de interese personale”, încheie Cojocaru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici