Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica: Binomul Preda-Macovei duce din nou în derizoriu dezbaterile din Parlamentul European

Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, condamnă discursurile susţinute de Monica Macovei şi Cristian Preda în plenul Parlamentului European, la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene, subliniind că politizarea discuţiilor face mult rău României, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

371 afișări
Imaginea articolului Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica: Binomul Preda-Macovei duce din nou în derizoriu dezbaterile din Parlamentul European

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica: Binomul Preda-Macovei duce din nou în derizoriu dezbaterile din Parlamentul European

”Deja nu mai este nicio surpriză că binomul Preda-Macovei profită de orice ocazie să denigreze România în Parlamentul European. Chiar şi cu prilejul dezbaterilor privind viitorul UE, un moment important, în care România trebuia să arate întregii Europe că este o ţară unită, matură şi pregătită să preia Preşedinţia Consiliului European, cei doi duc în derizoriu discuţiile, repetând aceleaşi minciuni cu care ne-au obişnuit până acum”, spune Dan Nica.

Acesta spune că europarlamentarii PSD vor lupta în continuare pentru a demonta intoxicările proferate în Parlamentul European de către politicieni precum Macovei şi Preda: ”Oricâtă propagandă ar face aceşti politicieni, a căror singură misiune este aceea de a creiona imaginea unei Românii slabe, noi vom rămâne consecvenţi în a prezenta realitatea din ţara noastră şi vom avea grijă ca toate măsurile pozitive luate în aceşti ultimi ani de către Guvernul PSD+ALDE să fie cunoscute în forurile europene”.

Cristian Preda a criticat liderii de la Bucureşti, în plenul Parlamentului European, spunând că interesele Europei nu pot fi apărate de miniştrii Guvernului Dăncilă. Preda l-a atacat şi pe Guy Verhofstadt, liderul ALDE Europa, pentru sprijinul acordat lui Călin Popescu Tăriceanu.

"Cu cine să apărăm Europa? Cu Daea, Andruşcă, Tudorel Toader? Vedeţi dumneavoastră; No way, mister president. Securiştii corupţi apără independneţa justiţiei vorbind despre servicii secrete", a spus Cristian Preda.

Totodată, europarlamentarul Monica Macovei a declarat marţi, în Parlamentul European, în plenul în care a fost prezent şi şeful statului Klaus Iohannis, că Europa trebuie să sancţioneze derapajele de la democraţie, criticând discursul PSD-ALDE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici