Liderul PDL Constanţa: PSD este o ţoapă a politicii româneşti

Liderul PDL Constanţa, Mircea Banias, susţine că prin reacţiile social-democraţilor exprimate la Şcoala de pregătire politică organizată de TSD, la Jupiter, PSD dovedeşte că este "o ţoapă a politicii româneşti".

22 afișări
Imaginea articolului Liderul PDL Constanţa: PSD este o ţoapă a politicii româneşti

Liderul PDL Constanţa: PSD este o ţoapă a politicii româneşti (Imagine: Biroul de Presă al PSD)

"Prin reacţiile pe care le-am văzut acolo (n.r. - la Şcoala de pregătire politică a TSD) şi prin atitutudinea pe care am văzut-o, trebuie să constat că PSD ne-a confirmat încă o dată că este o ţoapă a politicii româneşti. Expresii de genul hoţi înlocuiţi cu proşti nu fac cinste unui preşedinte de partid", a afirmat Banias, duminică, într-o conferinţă de presă.

El a susţinut că nu-şi doreşte să ajungă în conducerea ţării tineri social-democraţi care se instruiesc cu profesori ca Radu Mazăre şi Marian Vanghelie.

"Cu profesori ca Mazăre, Vanghelie, tineretul PSD e pe mâini bune. Ţara, din păcate, nu şi sper că aceşti tineri care astăzi se instruiesc cu profesorii Vanghelie şi Mazăre să nu ajungă niciodată să conducă România", a mai spus liderul PDL Constanţa.

El l-a atacat şi pe primarul Constanţei, Radu Mazăre, despre care a spus că s-a prezentat la Şcoala TSD ca "un bufon".

"Postura în care primarul meu şi al dumneavoastră s-a prezentat m-a făcut să-mi fie ruşine. Cred că municipiul Constanţa are nevoie de un primar, nu de un bufon, care să distreze lumea", a spus Mircea Banias.

El l-a acuzat pe Radu Mazăre că în zece ani de când este primarul municipiului Constanţa nu a contribuit la dezvoltarea acestui oraş.

"Simt o mare dezamăgire pentru modul în care arată oraşul Constanţa, unde timp de 10 ani nu a existat niciun program coerent, în 10 ani de zile s-au distrus Zona Peninsulară, faleza şi Cazinoul. E un pericol public să te plimbi pe faleza Cazinoului, este inacceptabil. (...) Duceţi-vă în tot oraşul ăsta, sunt zece bulevarde asfaltate şi, în rest, prin cartiere, zici că te plimbi pe uliţă", a mai spus liderul democrat-liberalilor constănţeni.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost prezent, vineri, la Jupiter, la Şcoala de Pregătire Politică a TSD. "Au înlocuit proştii cu hoţii", a spus Ponta, într-o intervenţie în faţa participanţilor la reuniune.

Primarul constănţean, Radu Mazăre, a adoptat, din nou, ţinuta militară, vineri, la Jupiter, când a participat la un seminar la şcoala politică a TSD, el pledând în faţa tinerilor pentru modelul Fidel Castro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici