Liderul PMP, după protestul din Piaţa Victoriei: Aş organiza şi eu un protest, dar împotriva prostiei

  • Aproape 200 de persoane au protestat, vineri, în faţa Guvernului, în condiţiile în care mitingurile şi adunările publice sunt interzise în perioada stării de alertă.
  • În pofida pericolului, oamenii s-au alăturat pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de măsurile luate de autorităţi în contextul epidemiei de covid.
  • Tomac: Aş organiza şi eu un protest, dar împotriva prostiei. Trebuie să fim responsabili
4310 afișări
Imaginea articolului Liderul PMP, după protestul din Piaţa Victoriei: Aş organiza şi eu un protest, dar împotriva prostiei

Liderul PMP, după protestul din Piaţa Victoriei: Aş organiza şi eu un protest, dar împotriva prostiei

Tu ce ai făcut în prima zi de „libertate”? Aproape 200 de persoane s-au adunat, vineri, 15 mai, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta împotriva măsurilor luate de Guvern pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus. Liderul PMP Eugen Tomac critică dur atitudinea protestatarilor şi susţine că în aceste momente ar trebui să fim mai responsabili.

„ Îmi este dor şi mie de un protest, mâine aş origaniza un protest în Piaţă Victoriei, dar nu împotriva Guvernului Orban ci împotrivă prostiei.    Am acelaşi sentiment de neputinţă şi în acelaşi timp îmi doresc să facem mai mult pentru români pentru cei aflaţi în dificultate, dar instrumentele sunt limitate pentru că printre noi există un inamic invizibil care atinge oameni nevinovaţi şi le curmă viaţă subit. Îmi este dor de un protest, iubesc libertatea, dar acum, în aceste zile trebuie să fim responsabili şi să ne protejăm pe noi şi pe cei din jur”, a declarat Eugen Tomac, pentru MEDIAFAX.
 
Liderul PMP face apel la responsabilitate şi aminteşte că specialişti din toată lumea recomandă distanţarea fizică.
 
„Vor reveni cât de curând  şi zilele în care ne vom putea exprimă liber orice gând, orice stare şi prin proteste spontane, dar acum e bine să actionăm responsabil şi ţinem cont de ce ne recomandă specialiştii din toată lumea şi anume să nu organizăm sau să participăm la evenimente de masă”, a subliniat Tomac.
 
Jandarmeria a intervenit în urma scandării oamenilor, iar două persoane au fost reţinute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici