Liderul PMP: Şah la PSD. Gaşca lui Dragnea a fost prinsă iar pe picior greşit

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, că prin amânarea deciziei în privinţa remanierilor de la Transporturi şi Dezvoltare, preşedintele Klaus Iohannisa dat şah PSD, ”gaşca lui Dragnea, consiliată de Tudorel, fiind prinsă iar pe picior greşit - din ce în ce mai des”.

3607 afișări
Imaginea articolului Liderul PMP: Şah la PSD. Gaşca lui Dragnea a fost prinsă iar pe picior greşit

Liderul PMP: Şah la PSD. Gaşca lui Dragnea a fost prinsă iar pe picior greşit

„Şah la PSD. Ceea ce a făcut astăzi preşedintele Iohannis nu este decât o mutare de şah într-o partidă al cărei câştigător îl vom cunoaşte la următoarele alegeri. Gaşca lui Dragnea, consiliată de Tudorel, a fost prinsă iar pe picior greşit. Livache şi ai lui intră iar în apărare - din ce în ce mai des!”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Liderul PMP a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis a câştigat o etapă în lupta cu Liviu Dragnea.

„Este clar că orice acţiune care duce la şubrezirea acestui uriaş cu picioare de lut este lăudabilă! Preşedintele Iohannis este câştigătorul de etapă! O etapă care va fi reluată în ajun de Moş Nicolae”, a conchis Tomac.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că nu va lua o decizie în ceea ce priveşte cea de-a doua remaniere guvernamentală, privind portofoliile de la Transporturi şi Dezvoltare, decât după sărbătorile Centenarului şi data de 1 Decembrie.

"PSD este la al treilea guvern în nici doi ani, au fost schimbate enorm de multe persoane pe poziţiile de ministru, i-am numărat, nu o să vă vină să credeţi, sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt acum miniştri în aceste guverne. Aşa nu se poate guvena, e imposibil să schimbi miniştri toată ziua bună ziua, de asta se ocupă PSD. Cum să ne imaginăm că poate să funcţioneze un guvern cu două remanieri într-o săptămână? Eu nu sunt de acord să contribui la o astfel de guvernare care seamănă cu un carusel. În acest sens, ca să fie lămurită chestiunea în această săptămână, nu va mai exista nicio schimbare de miniştri, iar această chestiune care mi-a fost propusă azi va fi luată în analiză cel mai devreme după sărbătorile Centenarului şi zilei de 1 decembrie. Până atunci nu se va întâmpla nimic. După 1 decembrie putem să discutăm dacă va fi cazul. Până atunci nu vom schimba miniştri", a anunţat preşedintele Klaus Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici