Liderul PNL Gorj: Nu a plecat nici un om. Este o minciună marca PSD, un partid al minciunii

Liderul PNL Gorj, Ion Iordache, neagă trecerea organizaţiei PNL Târgu-Jiu, în bloc, la Partidul Social Democrat, pe motiv că filiala „s-a dizolvat din lipsă de activitate”: „Este o minciună marca PSD, un partid al minciunii şi al dezamăgirii”.

296 afișări
Imaginea articolului Liderul PNL Gorj: Nu a plecat nici un om. Este o minciună marca PSD, un partid al minciunii

Sursa foto: Facebook/Ion Iordache

„Nu este niciun scandal. Este o acţiune marca PSD. Nu are nicio legătură cu realitatea şi vă spun cu toată responsabilitatea şi dumneavoastră puteţi verifica şi prin oamenii care sunt de presă şi sunt din teritoriu că este o minciună. Fosta organizaţie PNL de la Târgu Jiu, care s-a dizolvat din lipsă de activitate, are 164 de membri. Nu pot fi în niciun caz 300, cum spun ei, şi s-a dizolvat acum aproximativ două luni şi are un alt preşedinte interimar care şi-a făcut o nouă organizaţie şi nu are nicio legătură cu povestea lor”, spune la Antena 3 Ion Iordache.

El afirmă că „nu a plecat nici un om”.

„Este o minciună marca PSD, un partid al minciunii şi al dezamăgirii, vă spun cu toată responsabilitatea. Eu sunt preşedinte de puţin timp, nu am cunoscut acest partid, dar acest partid care în teritoriu, acum, în loc să aibă preocupări ale zilei, precupări ale oamenilor, preocupări a ce se întâmplă şi ce face această guvernare acum, astăzi, care bâjbâie prin conducerea PSD şi nu are soluţii, creează astfel de subiecte ca să distragă atenţia de la problemele reale. Vă spun încă o dată nu este nimic adevărat”, încheie Iordache.

Social-democraţii au anunţat, joi seară, că organizaţia PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD: „Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni”.

„Organizaţia PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD. Echipa Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizaţii municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizaţiei PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea lui Adrian Dăianu, directorul societăţii Edilitara, în funcţia de vicepreşedinte. Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni şi au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu şi, implicit, a judeţului Gorj”, a transmis PSD Gorj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici