Liderul senatorilor PNL: Rectificarea bugetară e o mită pe care o promite Guvernul Dăncilă

Liderul senatorilor PNL Florin Cîţu a declarat că rectificarea bugetară anunţă de premier pentru ziua de vineri este o mită a Executivului, venind la o zi după moţiunea de cenzură. Liberalul a precizat că cei care nu vor vota moţiunea vor avea beneficii financiare la rectificare.

139 afișări
Imaginea articolului Liderul senatorilor PNL: Rectificarea bugetară e o mită pe care o promite Guvernul Dăncilă

Liderul senatorilor PNL: Rectificarea bugetară e o mită pe care o promite Guvernul Dăncilă

„Nu trebuie să ne mai ascundem aici. Este clar o mită, pe care Guvernul Viorica Dăncilă o promite. Deci cei care nu vor vota (moţiunea de cenzură - n.r.) vor avea beneficiile vineri, la această rectificare bugetară. Este mită pe faţă, pentru că dacă ne uităm pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, vedem că nu este nici o informaţie despre o rectificare bugetară, nimic şi ar trebui pus în dezbatere publică acest lucru, bine, 30 de zile înainte, nu mai contează, legea la cei de la PSD nu este ceva de care să se împiedice, dar aici avem clar un caz de mită pe faţă”, a afirmat Florin Cîţu, luni, la RFI.

Acesta a adăugat să Viorica Dăncilă trece la nivelul al doilea, respectiv promite bani din buget pentru ca PSD să rămână la putere.

„Am auzit acele zvonuri că se cumpără cu bani cash voturi, dar acum văd că se trece la nivelul doi şi se promit bani de la buget, direct de la buget, pentru a rămâne la guvernare acest Guvern toxic”, a conchis Cîţu.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că vineri va avea loc o şedinţa de guvern unde va fi adoptată şi rectificarea bugetară pe anul 2019.

Moţiunea de cenzură a fost citită joia trecută în Parlament şi urmează să fie dezbătută şi votată în plenul reunit de joi, începând cu ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici