Liderul UNPR Marian Sârbu, evacuat din biroul parlamentar din Bârlad din cauza neplăţii utilităţilor

Preşedintele UNPR, deputatul de Vaslui Marian Sârbu, va fi evacuat din biroul parlamentar din municipiul Bârlad, întrucât, de mai bine de trei ani, nu a plătit utilităţile pentru sediul repartizat de primărie şi pe care îl împarte cu deputatul PSD Adrian Solomon.

339 afișări
Imaginea articolului Liderul UNPR Marian Sârbu, evacuat din biroul parlamentar din Bârlad din cauza neplăţii utilităţilor

Marian Sarbu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Evacuarea deputatului UNPR Marian Sârbu din biroul parlamentar aflat la parterul unui bloc din municipiul Bârlad se va face în baza unei hotărâri de Consiliu Local, la cererea deputatului PSD Adrian Solomon, cel cu care Sârbu a împărţit în ultimii trei ani sediul pus la dispoziţie de autorităţile bârlădene.

În solicitarea adresată primăriei, deputatul Solomon susţine că fostul său coleg de la PSD Marian Sârbu nu a contribuit la plata utilităţilor în perioada de trei ani de când împart sediul.

"Eu am înaintat o cerere la Primăria Bârlad prin care solicit ca apartamentul repartizat în comun cu deputatul Marian Sârbu să-mi fie repartizat integral mie întrucât colegul meu din Parlament nu plăteşte nimic pentru utilităţi. În cei trei ani de când avem sediul împreună, a dat de două ori bani în cursul iernii trecute, pentru plata căldurii. În rest, am plătit de fiecare dată eu facturile la apă, căldură, curent, întreţinere, costurile ajungând şi la 1.000 de lei pe lună în perioada sezonului rece. Şi cum indemnizaţia din ultima lună am donat-o aproape integral, chiar nu mai am de unde să plătesc. Doar nu o să merg la soţie să-i cer bani să achit facturile pentru sediul parlamentar. Ar fi penibil", a declarat, miercuri, deputatul Adrian Solomon.

Primarul de Bârlad susţine că solicitarea înaintată de deputatul Adrian Solomon va fi aprobată în prima şedinţă de CL, care va avea loc peste câteva zile.

"Am primit cererea de la deputatul Solomon şi am formulat deja proiectul de hotărâre pentru şedinţa ordinară din 19 martie. Nu se pune problema să nu fie adoptată, având în vedere că PSD deţine o majoritate confortabilă în CL Bârlad", a precizat primarul Constantin Constantinescu.

Deputatul Adrian Solomon este preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Bârlad, formaţiune care are 15 consilieri locali, dintr-un total de 21 consilieri.

În ceea ce-l priveşte pe Marian Sârbu, acesta nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere cu privire la evacuarea sa din biroul parlamentar din Bârlad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici